Suvite de par

 

femeie blonda vopsita in suvite

blonda vopsita in suvite

Cateva suvite luminoase in par, mai ales in jurul conturului fetei si spre radacini aduc un plus de tinerete si prospetime.

Suvite partiale sau totale, suvite mai deschise la culoare decat nuanta naturala (highlights), suvite mai inchise la culoare decat nuanta naturala (lowlights) sunt una dintre cele mai subtile, dar atractive modalitati de a-ti schimba si improspata look ul. Parul va primi cateva accente de lumini si umbre, ca atunci cand ai petrecut o vacanta de neuitat, te ai bucurat pe deplin de soare, iar parul a fost decolorat in mod natural de catre acesta. Si bineinteles, cele mai cautate sunt suvite blonde.

Daca tenul este deschis la culoare, vorbim despre cea mai larga paleta de nuante, deoarece orice nuanta de suvite va arata bine. Daca vorbim de o piele de start galben, mergand catre masliniu, mizam pe o baza inchisa cu suvite in nuante de castaniu, rosu. Daca vorbim de o piele de start roze, mergem pe nuante reci, cenusii.  Stilistul tau Vior iti va indeplini dorinta de a avea suvite spectaculoase si unice, distribuite perfect sa puna accent pe trasaturile tale, tunsoare si stil.

Un balayage personalizat, natural si elegant, „pictat” liber de catre specialist, poate fi o alternativa de suvite jucause. Inspiratia hairstylist-ului insa, il poate trimite cu gandul si la o alta optiune, Babylights – suvite extrem de fine, formate doar din cateva fire, pornind de la radacini. Aceasta tehnica extrem de naturala are un efect fantastic de luminare a privirii si de iluminare a tenului.

Povesteste-i coloristului Vior ce anume iti doresti si care este istoricul firului tau de par (asta daca nu cumva ghiceste el la ce decolorari si nuantari a fost supus J). Afla parerea lui in urma diagnosticarii, stabiliti care sunt pasii potriviti pentru sanatatea firului de par si decideti impreuna tehnica de lucru pentru obtinerea suvitelor mult dorite, unice si spectaculoase.

Spread the love