Culori de par

 

par in culori

par roscat in mai multe nuante

Coafura si culoarea potrivita a parului te pot intineri! O nuanta bine aleasa, iti poate pune in evidenta si mai mult trasaturile, accentua nuanta ochilor, iti poate chiar schimba total imaginea!

Cand vine vorba de Culoare – vorbim de tendinte, mister, indrazneala… si sigur se cauta nuanta ideala! Alaturi de un expert, putem spune ca este aproape imposibil ca din paleta vasta de culori, sa nu gasesti ceea ce cauti!

Nu te lasa dusa de val doar pentru ca tendintele impun anumite “reguli”. Este o capcana in care foarte multa lume cade si reprezinta motivul pentru care nu se scoata maximum din transformare.

Un specialist va pune in primul rand pret pe pigmentul pielii, pe nuanta ochilor si pe trasaturile fetei – 3 determinante importante in decizia culorii parului. Iar ca si “aroma” de final, culoarea va fi completa si completata de profilul si atitudinea clientei. Acesta este si motivul pentru care expertii stiu ca tunsoarea si culoarea se realizeaza in perfecta armonie cu stilul si atitudinea clientei.

Spread the love