VIOR participa la #Marea Topaiala : „Sarim impreuna pentru educatie!”

#Marea Tzopaiala înseamna veselie, bucurie, unitate! Unitate pentru cei 200 de copii ai Fundației Inovatii Sociale Regina Maria, copii care primesc educatie în cele 2 centre educationale din Baneasa si Clinceni.

 

#Marea Tzopaiala este un eveniment sportiv, si pentru ca toti copii au dreptul la educatie si sport, VIOR – Hair styling and Beauty sprijina acest demers si se alatura miscarii in aer liber!

 

Cu Voucher-ul VIOR primit cadou la eveniment, participantii se vor putea bucura tot anul de reduceri, oferte si beneficii.

 

Pe data de 9 iunie este a 3-a ediție a evenimentului #MareaTzopaiala, ce ne-o aduce ca prezentator tot pe Ionela Nastase – jurnalist, ea fiind in acest proiect încă de la prima ediție, de fiecare data dand dovada de implicare și dedicare. Tot cu zâmbetul pe buze si energie pozitiva la purtator ii va îndruma pe toti cei prezenti, pe data de 9 iunie, in Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) sa faca sport si sa ajutam copiii celor 2 centre educationale ale Fundatiei.

 

Alaturi de Asociatia VolunDAR vom juca sotronul, într-un ținut al bucuriei în care copilaria revine iar si iar. Jocul real fiind unul cu adevarat magic, distractiv, sanatos, dar si educativ.

 

Programul la scena va fi sustinut cu clase de aerobic, kick-boxing, pilates, jangoo-jumps, zumba, si de trupa de dans MiniMe a Fundatiei Nadia Comaneci. Pe parcursul zilei se vor desfasura multe ateliere distractive: origami, pictura pe sticla, reciclare creativa, vanatoare de obiecte, mers pe sfoara, balance board – stand in echilibru si se va tine un workshop special de nutritie cu Mihaela Bilic.

 

#MareaTzopaiala, aflat deja la a treia editie, se anunta a fi un eveniment de neratat, ce va îmbina în mod armonios atat atractia fata de sport si un stil de viata echilibrat, cat si dorinta de a sustine educatia copiilor.

 

Va asteptam la eveniment sa ne bucuram împreuna de jocurile copilariei!
Sponsori si parteneri ai evenimentului: Gegeka Romania, Globalworth Foundation, Sephora, Schneider Electric si Intermedicas, Ivatherm, Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei, VolunDar, Fundatia Nadia Comaneci, Kangoo Jumps Romania, Itsy Bitsy.
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *