Vior si Ivatherm la Marea Tzopaiala

Ivatherm s-a alaturat Vior Beauty Salon pentru #MareaTzopaiala.

Evenimentul „Marea Tzopaiala”, la editia #3 de data aceasta, a strans mai bine de 600 de participanți ce au ”tzopăit” pentru educația a 200 de copii din centrele educaționale ale Fundației Regina Maria, si-au facut posibilul, strangandu-se 35.114 euro.
Scopul principal al evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru acești copii, dar și încurajarea unui stil de viata mai sanatos, bazat pe mai multă mișcare, mai ales în rândul copiilor si tinerilor.

Parteneri si sponsori numerosi, ce s-au alaturat acestui demers, si au adus bucurie in randul participantilor la eveniment si la tombola, iar parteneriatul VIOR – IVATHERM, o colaborare speciala cu si despre frumusete, a adus un plus de hidratare si invitatie la rasfat in randul tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Surprizele s-au derulat pe tot parcursul zilei: Gift Voucher oferit cadou pentru orice serviciu in cadrul salonului Vior, si produse dermo-cosmetice oferite de catre Ivatherm, brand cu o prezenta internationala in 15 tari (Europa, Asia si Orientul Mijlociu).
Multumim tuturor celor care au sprijinit acest eveniment, si au fost alaturi de echipa Vior.
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *