Tunsori barbati

Cu o oferta diversificata si adaptata mereu cerintelor exigente ale domnilor ocupati, din ce in ce mai multi spun DA serviciilor noastre.

Preocuparea constanta pentru un aspect ingrijit si atragator, reprezinta un “must have” al domnilor din zilele noastre, iar echipa Vior este pregatita sa raspunda tuturor cerintelor.

Primul pas, si cel mai important de altfel, este alegerea hairdresserului potrivit – experienta, viziune, pasiune, regasite intr-un singur stylist! Pasul doi il reprezinta tranzitia catre ceea ce va deveni tunsoarea finala – consilierea, amanuntele discutate impreuna cu specialistul, deoarece impreuna vor alege tunsoarea potrivita: pentru trasaturile clientului, tinandu-se cont de stilul de viata, de sfera profesionala in care activeaza, pasiuni, si alte elemente ce contureaza de fapt profilul barbatului de pe scaun.

Tunsorile pentru barbati cu par lung, cu lungime medie si scurt – toate au la baza tehnici bine stabilite in functie de forma geometrica a fetei. Pot exista elemente predominante precum un maxilar pronuntat (o trasatura cat se poate de masculina), o barbie ascutita, o fata in forma de diamant (inima), sau o fata cu proportii armonioase.

Stilistul Vior are experienta sa vada toate aceste elemente definitorii, viziunea sa recomande diverse modele de tunsori, pasiunea si placerea sa dedice suficient timp si atentie pentru barbatul aflat pe scaun.

tunsoare clasica barbati

Spread the love