Tratament par gras

Uscarea excesiva a firelor de par, lipsa volumului si excesul de sebum sunt rezultate ale unei ingrijiri necorespunzatoare a parului.

Un par care se ingrasa repede poate avea mai multi factori determinanti. Genetic, si atunci intervin ca si actiune produsele profesionale de echilibrare a sebumului, dar si utilizarea unor produse nepotrivite pentru firul de par.

Un obicei des intalnit mai este si acela de aplicare a balsamului sau a mastii de la radacina catre varfuri. Teoretic, varfurile sunt cele mai “batrane” personaje din podoaba ta capilara, si doar ele au nevoie de un plus de hidratare. Asadar aplicarea trebuie sa se realizeze doar pe lungime, evitandu-se radacina si scalpul. De asemenea, cantitatea folosita va depinde intotdeauna de lungimea parului, de grosime si textura.

Cu siguranta putem face o lista cu cateva sfaturi la indemana, dar aceasta reprezinta doar un mic inceput pentru obiectivul final, de a echilibra sit rata un fir de par gras: un tratament de o curatare profunda, evitarea folosirii produselor de texturizare in abundenta, imbunatarirea dietei (impacteaza direct sanatatea parului), utilizarea cu moderatie a sampoanelor uscate (creaza dependenta) , evitarea atingerii parului (din obisnuita. flirt J, plictiseala), s.a.

Ca si in cazul tratamentelor pentru parul uscat, si parul gras pleaca de la aceeasi linie de start: consilierea cu Specialistul VIOR, un dialog ce va face cu adevarat diferenta pentru sanatatea si stralucirea parului tau.

Etapele propuse de catre hairstylistii nostri iti vor transforma definitiv parul. O pregatire, curatare, tratare si texturizare perfecte vor determina o actiune profunda a tratamentelor speciale, cu rezultant instant si o eficienta de durata. Intrebarile deschise adresate de catre specialistii Vior pentru o ampla cunoastere a istoricului firului de par, ascultarea activa , solutiile si sursele de inspiratie oferite, vor desavarsi o sedinta de diagnosticare completa.

Plecand de la un bagaj informational complex, “Ritualurile Tratament” oferite de catre echipa Vior reprezinta de fapt solutiile personalizate, ce corespund nevoilor specifice scalpului, parului, dar si stilului tau de viata.

Spread the love