Vior si Ivatherm la Marea Tzopaiala

Ivatherm s-a alaturat Vior Beauty Salon pentru #MareaTzopaiala.

Evenimentul „Marea Tzopaiala”, la editia #3 de data aceasta, a strans mai bine de 600 de participanți ce au ”tzopăit” pentru educația a 200 de copii din centrele educaționale ale Fundației Regina Maria, si-au facut posibilul, strangandu-se 35.114 euro.
Scopul principal al evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru acești copii, dar și încurajarea unui stil de viata mai sanatos, bazat pe mai multă mișcare, mai ales în rândul copiilor si tinerilor.

Parteneri si sponsori numerosi, ce s-au alaturat acestui demers, si au adus bucurie in randul participantilor la eveniment si la tombola, iar parteneriatul VIOR – IVATHERM, o colaborare speciala cu si despre frumusete, a adus un plus de hidratare si invitatie la rasfat in randul tuturor doamnelor si domnisoarelor.
Surprizele s-au derulat pe tot parcursul zilei: Gift Voucher oferit cadou pentru orice serviciu in cadrul salonului Vior, si produse dermo-cosmetice oferite de catre Ivatherm, brand cu o prezenta internationala in 15 tari (Europa, Asia si Orientul Mijlociu).
Multumim tuturor celor care au sprijinit acest eveniment, si au fost alaturi de echipa Vior.

VIOR participa la #Marea Topaiala : „Sarim impreuna pentru educatie!”

#Marea Tzopaiala înseamna veselie, bucurie, unitate! Unitate pentru cei 200 de copii ai Fundației Inovatii Sociale Regina Maria, copii care primesc educatie în cele 2 centre educationale din Baneasa si Clinceni.

 

#Marea Tzopaiala este un eveniment sportiv, si pentru ca toti copii au dreptul la educatie si sport, VIOR – Hair styling and Beauty sprijina acest demers si se alatura miscarii in aer liber!

 

Cu Voucher-ul VIOR primit cadou la eveniment, participantii se vor putea bucura tot anul de reduceri, oferte si beneficii.

 

Pe data de 9 iunie este a 3-a ediție a evenimentului #MareaTzopaiala, ce ne-o aduce ca prezentator tot pe Ionela Nastase – jurnalist, ea fiind in acest proiect încă de la prima ediție, de fiecare data dand dovada de implicare și dedicare. Tot cu zâmbetul pe buze si energie pozitiva la purtator ii va îndruma pe toti cei prezenti, pe data de 9 iunie, in Herastrau (intrarea Charles de Gaulle) sa faca sport si sa ajutam copiii celor 2 centre educationale ale Fundatiei.

 

Alaturi de Asociatia VolunDAR vom juca sotronul, într-un ținut al bucuriei în care copilaria revine iar si iar. Jocul real fiind unul cu adevarat magic, distractiv, sanatos, dar si educativ.

 

Programul la scena va fi sustinut cu clase de aerobic, kick-boxing, pilates, jangoo-jumps, zumba, si de trupa de dans MiniMe a Fundatiei Nadia Comaneci. Pe parcursul zilei se vor desfasura multe ateliere distractive: origami, pictura pe sticla, reciclare creativa, vanatoare de obiecte, mers pe sfoara, balance board – stand in echilibru si se va tine un workshop special de nutritie cu Mihaela Bilic.

 

#MareaTzopaiala, aflat deja la a treia editie, se anunta a fi un eveniment de neratat, ce va îmbina în mod armonios atat atractia fata de sport si un stil de viata echilibrat, cat si dorinta de a sustine educatia copiilor.

 

Va asteptam la eveniment sa ne bucuram împreuna de jocurile copilariei!
Sponsori si parteneri ai evenimentului: Gegeka Romania, Globalworth Foundation, Sephora, Schneider Electric si Intermedicas, Ivatherm, Be LIVE Fitness Center Drumul Taberei, VolunDar, Fundatia Nadia Comaneci, Kangoo Jumps Romania, Itsy Bitsy.

Expertiza dermatologica – ingredientul nostru secret in domeniul ingrijirii unghiilor

Combinand cunostiintele expertilor VIOR cu beneficiile brand-ului OPI PRO SPA cu privire la domeniul ingrijirii unghiilor, garantam rezultate deosebite!

 

In urma unei diagnosticari corecte se pot afla suficiente informatii ce vor conduce catre un tratament personalizat:
  • Forma unghiei – rotunda, ovala, ingusta, lata, de dimensiune mai scurta/lunga;
  • Suprafata unghiei poate prezenta (sau nu) mici proeminente, adancituri, pete, striatii longitudinale sau transversale;
  • Caracteristici esentiale – moale/tare, casabila/elastica, subtire/groasa
  • Nuanta unghiei (alba, galbena, roz, rosie, albastruie, inchisa la culoare) presupune tratamente si modalitati de ingrijire diferite.

Continuă lectura