Manichiura – pedichiura

In fiecare zi iti livram ingredientele esentiale ce preced un serviciu de calitate – atentie, jovialitate, multumire, frumusete. Cu o vasta experienta in domeniu, si specialisti ce au deosebita onoare sa ofere servicii Casei Regale a Romaniei, echipa Vior te invita sa descoperi cele mai noi produse, tendinte, si definitia ingrijirii personalizate.

Vei avea parte de clipe de neuitat, de rasfat suprem cu cele mai aparte si speciale tratamente Spa, impachetari cu parafina, produse profesionale exceptionale, astfel incat unghiile tale – vor trai experienta ingrijirii si frumusetii care intr-adevar dureaza.

O manichiura impecabila reprezinta un “must have”, si este detaliul care iti va contura de minune, intotdeauna, look ul. Pedichiura, in schimb, reprezinta acel element surpriza care va desavarsi o aparitie de exceptie, si te va scoate imediat din anonimat. Plecand de la o analiza amanuntita si un diagnostic corect al unghiilor cu privire la textura si forma, iti vom recomanda si tipurile de manichiura-pedichiura potrivite, intocmai pentru a-ti desavarsi stilul.

Grija pentru sanatatea unghiilor tale este obiectul nostru nr.1!

manichiura albastra asortata cu culoarea ochilor

manichiura verde semi

manichiura gel model

unghii de culoare verde

manichiura negru cu alb

 

Alte articole despre manichiura si pedichiura

Expertiza dermatologica - ingredientul nostru secret in domeniul ingrijirii unghiilor

Expertiza dermatologica – ingredientul nostru secret in domeniul ingrijirii unghiilor

Combinand cunostiintele expertilor VIOR cu beneficiile brand-ului OPI PRO SPA cu privire la domeniul ingrijirii unghiilor, garantam rezultate deosebite!   In urma unei diagnosticari corecte se pot afla suficiente informatii ce vor conduce catre un tratament personalizat: Forma unghiei – rotunda, ovala, ingusta, lata, de dimensiune mai scurta/lunga; Suprafata unghiei poate prezenta (sau nu) mici proeminente, adancituri, ...

Spread the love