Coafura impletita (impletituri)

impletitura par blond

In timp, impletiturile au reprezentat acel element discret care adauga plus valoare unei coafuri.

Exista nenumarate moduri in care ne putem aranja parul folosind coditele. Daca incercam sa ne imaginam o coafura cu parul impletit, constatam ca optiunile sunt variate, si potrivite atat la birou, cat si pentru timpul liber si evenimente speciale.

Impletiturile se numara printre cele mai populare si mai la moda coafuri, mai ales pentru sezonul estival, avand raspuns pentru orice tip de tinuta, de la cele casual, la beauty-elegant, rock-chic…boho-chic. De la varianta clasica, de impletitura „spic de grau”, pana la cele speciale in 2-4-6-8 mese, „coada de peste”, ba chiar impletituri cu mese afro.
Sunt considerate ca fiind cea mai buna alegere atunci cand se doreste ceva deosebit, nonconformist, si poate fi una dintre coafurile ce te poate plasa cu usurinta in centrul atentiei.

Inca din cele mai vechi timpuri, impletiturile au fost asociate cu definitia frumusetii, sensibilitatii si inocentei. Cumva pastrand din semnificatia sa culturala, aceste coafuri versatile denota prospetime si eleganta.

Coafurile cu impletituri isi au originea in Africa, si au reprezentat un element determinant in sfere sociale importante, precum religia, clasa sociala, varsta, chiar gradul de rudenie. In acest fel, putem spune ca acest tip de coafura a reprezentat o marca a identitatii personale in acea perioada.

Exista o varietate de stiluri traditionale in ceea ce priveste impletiturile africane, pe care si noi, la randul nostru, le am interpretat cum am simtit, si adaptat ca styling, transformandu-le intr o modalitate de exprimare.

Intr-o coafura eleganta, avand multe elemente de detaliu si miscare, parul, va presupune o foarte buna finisare pentru a se evita electrizarea, si a pune in evidenta Impletiturile.

Spread the love